درباره نشریه علم لیان:

• علم لیان نشریه علمی آموزشی طلا و جواهر و صنعت وابسته به آن است که به صورت فصلنامه منتشر و تحت نظارت اتحادیه طلا و جواهر و مرکز علمی کاربردی طلا و جواهر است.

این نشریه فعالیت خود را از شهریور ماه سال ۱۳۹۹ با سر دبیری و مدیر مسئولی سر کار خانم دکتر فرزانه فخاری آغاز کرد.

همانطور که می دانید هر دانش اندوزی نیاز به این دارد که در کنار تحصیل در رشته های مختلف به مطالعات جانبی در این خصوص بپردازد.

با مطالعه این نشریه شما با مقالات به روز توسط اساتید و دانشجویان،گزارشات همایش ها ،مسابقات ،استارت آپ ها و نیز مصاحبه با پیشکسوتان و درج تجربه و مسیری که برای موفقیت خود طی کردند،آشنا خواهید شد.

هدف ما تشویق و ترغیب دانشجویان به انجام پژوهش ها و حل مسائلی است که به طور مستقیم در برنامه های آموزشی دانشگاه های ایران موزد بحث قرار نمی گیرد.

آشنا شدن دانشجویان با مطالب فرادرسی سودمند که با ادامه تحصیل یا اشتغال آنان مرتبط است.

اطلاع رسانی با درج اخبار مهم از قبیل اعلام تشکیل سمینارهای دانشجویی ، نشر کتاب و نشریات آموزشی است.

شما می توانید در وبسایت این نشریه با نحوه دریافت و اشتراک نشریه و سایر اطلاعات آشنا شوید.

نحوه اشتراک فصلنامه علم لیان:

جهت اطلاع از نحوه دریافت فصلنامه با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید.
نشانی: خیابان بهار شمالی، انتهای کوچه طباطبایی، پلاک ۲
تلفن: ۷۷۵۳۱۸۳۶ – ۷۷۶۰۴۶۵۹ داخلی ۱۰۷   فکس: ۷۷۶۱۱۸۸۵ واتس اَپ : ۰۹۰۳۸۶۷۷۷۹۳